Färgelanda Färg o Golv Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Färjelanda finns det ett Aktiebolag som heter Färgelanda Färg o Golv Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Färgelanda Färg o Golv Aktiebolag i Västra Götalands län. Färjelanda är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Färgelanda Färg o Golv Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-11-12 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2001-11-09 så har Färgelanda Färg o Golv Aktiebolag varit registrerat och sedan 2001-11-12 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Färgelanda Färg o Golv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Färjelanda.

Vill man komma i kontakt med Färgelanda Färg o Golv Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Mårdv. 6, 458 31, Färgelanda. Vi ni istället prata med Färgelanda Färg o Golv Aktiebolag så kan ni göra det på 0528-71075.

Bolaget skall bedriva försäljning av färg och golvbeläggning, entreprenad inom målning och golvläggning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ekman, Gunnar Karl som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman, Ann Charlott som är född 1967 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Färgelanda Färg o Golv Aktiebolag har 556617-5948 som sitt organisationsnummer.